خانه اخبارو مقالات

آرشیو اخبار سایت


بازار ارزهای دیجیتال امروز چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ در وضعیت نسبتاً آرامی قرار داشت؛ بیت‌کوین با کاهش ۰.۰۶ درصدی نسبت به روز گذشته، در بازار داخلی با قیمت ۱۱۷,۵۰۶,۲۷۶,۰۰۰ ریال معامله شد و اتریوم نیز با کاهش اندک ۰.۰۳ درصد، در سطح ۳,۹۵۹,۶۲۴,۵۰۰ ریال قرار گرفت. در همین حال، تتر و بایننس کوین روند افزایشی داشتند و شرایط متنوعی را در بازار داخلی و جهانی رقم زدند.
بیت‌کوین به ۹۰,۰۰۰ دلار نزدیک شد در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره رالی بابا نوئل افزایش یافته است، که با مشتقات صعودی و الگوهای نموداری که هدف قیمتی بالای ۱۰۰,۰۰۰ دلار را نشان می‌دهند، حمایت می‌شود.
بررسی روند بازار طلا و سکه حاکی از آن است که طلا در کانال ۱۴ میلیون تومان و سکه در کانال ۱۵۲ میلیون تومان قرار دارد.
اتر با افزایش ۱۶ درصدی به ۳,۰۰۰ دلار بازگشت، در حالی که نهنگ‌ها به‌شدت در حال انباشت هستند، عرضه در صرافی‌ها به پایین‌ترین سطح ۹ ساله رسیده و فعالیت شبکه افزایش یافته است.