خبر مهم عراقچی درباره مذاکره ایران و آمریکا

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جموزیر امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از مساعی جمیله و میانجیگری پاکستان در مذاکرات مرتبط با آتش‌بس و خاتمه جنگ، رویکرد مسئولانه ایران در ورود به روند دیپلماتیک برای خاتمه جنگ را یادآور شد و به تجارب تلخ یک سال گذشته و بدعهدی‌های مکرر آمریکا، به‌ویژه تجاوز نظامی به ایران در میانه مذاکرات در خردادماه و اسفند ۱۴۰۴، اقدامات اخیر این کشور در نقض آتش‌بس اشاره کرد.

 

عراقچی، تهدید بنادر و سواحل و شناورهای ایرانی، لفاظی‌های تهدیدآمیز، طرح خواسته‌های نامعقول و تناقض‌گویی‌های مستمر را نشانه‌های روشنی از بد نیتی و عدم جدیت آمریکا در دیپلماسی دانست و تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران از همه ظرفیت‌های خود برای صیانت از منافع و امنیت ملی ایران استمعاون نخست وزیر پاکستان نیز در این گفت‌وگو با تشریح تلاش‌های این کشور برای خاتمه جنگ و برقراری صلح در منطقه، بر آمادگی این کشور برای ادامه رایزنی‌ها در این زمینه تاکید کرد.

وزرای امور خارجه ایران و پاکستان همچنین بر تداوم رایزنی‌ها برای پیشبرد هدف مشترک صیانت از صلح و امنیت منطقه تاکید کردند.فاده خواهد کرد.هوری اسلامی ایران و محمد اسحق‌دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، عصر یکشنبه در یک تماس تلفنی درباره تحولات منطقه و مسائل مرتبط با آتش‌بس گفتگو کردند.

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه