قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۵

کاهش ارزش دلار در شرایطی به تثقیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۳ درصد افزایش به ۳۲۶۱ دلار و ۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۸۱ درصدی به ۳۲۶۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار ۰.۳ درصد کاهش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا جذاب‌تر کرده‌است.

تحلیلگران عقیده دارند قیمت طلا در آستانه اجلاس فدرال رزرو آمریکا بین ۳۲۰۰ تا ۳۳۵۰ دلار خواهد بود. اما هرگونه خبر درمورد یک قرارداد تجاری می‌تواند این محدوده را بالاتر ببرد.

بازار‌ها درحال‌حاضر بر تصمیم بانک مرکزی آمریکا و همچنین سخنان مقامات فدرال رزرو این کشور در این هفته تمرکز کرده‌اند تا سیاست‌های پولی این بانک را تخمین بزنند.

تاجران پس‌از انتشار گزارش وزارت کار آمریکا در روز جمعه مبنی‌بر افزایش بیش‌ازحد انتظار اشتغال در ماه آوریل، تخمین می‌زنند بانک مرکزی نرخ بهره را ۸۰ واحد از ماه ژوئیه پایین بیاورد.بیت قیمت طلا در روز دوشنبه کمک کرده که سرمایه‌گذاران منتظر مشخص شدن سیاست تجاری بین آمریکا و شرکای تجاری آن و همچنین تصمیم فدرال رزرو درمورد سیاست‌های پولی هستند.طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های جهانی و تورم بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تأکید دوباره بر کاهش نرخ بهره فدرال رزرو گفت جروم پاول را در سمت رئیس این بانک تا پایان این دوره در ماه مه ۲۰۲۶، نگه می‌دارد.

وی در روز یکشنبه گفت آمریکا درحال دیدار با بسیاری از کشور‌ها ازجمله چین درمورد قرارداد‌های تجاری است و اولویت اصلی با چین حفظ یک‌قرارداد تجاری عادلانه است.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۲۰ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۳۳ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۰۲ درصدی ۹۶۵ دلار و ۵۷ سنت معامله می‌شود.

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه