پزشکیان: با دستاوردهای دفاعی ایران هیچ کشوری جرات تجاوز ندارد

 مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پزشکیان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار، گفت: آنچه که اینجا با تلاش و زحمت عزیزان شکل گرفته است باعث افتخار است و حاکی از خلاقیت و نوآوری جوانان کشورمان است.

وی افزود: ما روزگاری را داشتیم که دشمن خیلی راحت می‌توانست ما را بزند. زمان جنگ زمین و هوای ما برای عراق کاملاً آزاد بود و می‌توانستند هر کاری دلشان بخواهد انجام دهندکشورمان با حضور در مجموعه هوافضای وزارت دفاع پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از دستاوردهای دفاعی و فضایی این وزارت‌خانه در بخش‌های مختلف بازدید کرد.پزشکیان تاکید کرد: این‌ها افتخاراتی که عزیزان خلق کردند و به این راحتی خاک عزیز مورد تهاجم و تجاوز و یا طمع واقع نخواهد شد.

فناوری‌های نظامی ما برای دفاع استرئیس قوه اجرایی کشور اظهار کرد: دشمن نمی‌تواند مردم ما را [مانند زمان جنگ] زیر موشک‌ها و بمباران قرار دهد و آنچه که اینجا [از دستاوردهای دفاعی و فضایی وزارت دفاع به نمایش گذاشته شده] و اتفاق افتاده است قدرت دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران است. این فناوری‌ها برای دفاع از نظام است و برای تهاجم به جای دیگری نیست.

وی‌ادامه داد: ما تلاش کردیم قدرت دفاعی خود را با وجود جوانان و عزیزان جهادگر و خلاقی که داریم روز به روز توسعه دهیم و این توسعه ادامه پیدا خواهد کرد و قصد ما تجاوز به کشوری دیگر نیست اما نگاه و باور ما آن است که هیچ کشوری جرأت تجاوز به کشور را نداشته باشد.

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه