افزایش عجیب تقاضا برای شمش طلا

طلا به عنوان یک دارایی امن در مواجهه با تورم و ریسک‌های سیستماتیک به حساب می‌آید. دارایی که در سال ۱۴۰۳ و به علت تحمیل ریسک‌های سیاسی به بازار، بیشترین وزن پرتفوی برخی از صندوق‌ها را به خود اختصاص داده است؛ از حادثه شهادت رئیس جمهور گرفته تا ترور سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیهاولین صندوق مورد بررسی ما «توان» است که بیشترین بخش دارایی خود را به شمش طلا اختصاص داده است. اما این پایان راه نبوده و شاهد آن هستیم که «توان» همچنان وزن شمش طلا را در پرتفوی خود افزایش می‌دهد و بیشترین خرید خود در آذر ماه را نیز به همین شمش طلا تخصیص داده است. به عبارت دیگر با خرید ۵۰ همتی شمش طلا توسط «توان» در آذر ماه، وزن این کلاس دارایی به ۴۷۵ همت رسید و با اختلاف قابل توجهی سنگین‌ترین دارایی «توان» به حساب می‌آید!

افزایش تقاضا برای شمش طلا؛ صندوق‌ها در تعقیب امن‌ترین دارایی بازار

«جهش» دیگر صندوق اهرمی در بازار نیز وضعیت مشابه توان را دارد. برای «جهش» نیز کماکان شمش طلا یک سرمایه‌گذاری امن و پرپتانسیل به حساب می‌آید به طوری که ۲۰۶ همت از سبد خود را بدان اختصاص داده است. اما این پایان کار «جهش» نبوده و این صندوق ۷۹ همت طلا در آذر ماه خرید کرده است. در ترکیب دارایی‌های «جهش» نیز بعد از نماد فملی و فولاد، طلا خودنمایی می‌کند.

 

افزایش تقاضا برای شمش طلا؛ صندوق‌ها در تعقیب امن‌ترین دارایی بازار

 

 سبب شد که اقبال به صندوق‌های طلا و شمش طلا در جامعه و بازار افزایش یابد. در این بین صندوق‌های اهرمی که آنها را به عنوان دماسنج بازار می‌شناسیم خرید‌های عجیبی را به ثبت رساندند.

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه