هدف بعدی بیت‌کوین؟

همان‌طور که در خبرهای قبل هم گزارش شد، مرکز ملی تحقیقات سیاست عمومی (NCPPR) در گزارش جدید خود پیشنهاد داده که آمازون بخشی از ذخایر نقدی ۸۸ میلیارد دلاری خود را به بیت‌کوین اختصاص دهد تا از ارزش دارایی‌های خود در برابر تورم محافظت کند.

اکنون، چندین غول فناوری مانند آمازون و مایکروسافت، که مقادیر زیادی نقدینگی در ترازنامه‌های خود دارند، به دنبال ذخیره بیت‌کوین به عنوان ابزاری برای مقابله با تورم هستند؛ مشابه اقداماتی که تسلا و مایکرواستراتژی در گذشته انجام داده‌اند.

در این گزارش اشاره شده که شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) که برای اندازه‌گیری تورم اساین موضوع باعث کاهش ارزش ذخایر نقدی آمازون شده و بیت‌کوین می‌تواند به عنوان یک ابزار مناسب برای حفظ ارزش سهام‌داران عمل کند.

در این گزارش، عملکرد بیت‌کوین با اوراق قرضه شرکتی نیز مقایسه شده است. طبق آمار، قیمت بیت‌کوین تا تاریخ ۶ دسامبر ۲۰۲۴ نسبت به سال گذشته ۱۳۱ درصد افزایش یافته و به طور میانگین ۱۲۶ درصد بهتر از اوراق قرضه عمل کرده است. در بازه پنج ساله نیز، بیت‌کوین با ۱,۲۴۶ درصد رشد، از اوراق قرضه با ۱,۲۴۲ درصد رشد جلوتر است.

در حال حاضر، بیت‌کوین در محدوده ۱۰۰ هزار دلار با مقاومت فروشندگان بلندمدت مواجه است. اما انتشار هرگونه خبری درباره خرید این ارز دیجیتال توسط مایکروسافت و آمازون می‌تواند نقدینگی بیشتری را به بازار وارد کند.تفاده می‌شود، در حال حاضر در حدود ۴.۹۵ درصد است؛ اما نویسنده معتقد است که تورم واقعی ممکن است دو برابر این مقدار باشد.بر این اساس، تحلیلگران کریپتو نیز پیش‌بینی کرده‌اند که قیمت بیت‌کوین تا پایان سال ۲۰۲۵ می‌تواند به ۲۰۰ هزار دلار برسد. بانک استاندارد چارترد هم این پیش‌بینی را تأیید کرده و اظهار داشته که جریان سرمایه‌های نهادی در سال ۲۰۲۵ می‌تواند افزایش یابد.

در حال حاضر، قیمت بیت‌کوین با افت روزانه ۱.۶۶ درصدی به ۹۸,۱۴۰ دلار رسیده، ولی حجم معاملات روزانه آن با رشدی ۶۰ درصدی به بیش از ۶۳ میلیارد دلار رسیده است.

البته، این رقم در مقایسه با حجم معاملات بیش از ۱۰۰ میلیارد دلاری بیت‌کوین در زمان اوج قیمتی آن، کاهش قابل‌توجهی دارد.

در کل، تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌ها حاکی از آنند که ورود مایکروسافت، آمازون و دیگر غول‌های فناوری به بازار بیت‌کوین می‌تواند تحولات قابل‌توجهی در این بازار ایجاد کند.

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه