عباس رنجبر در رویداد ملی رمز آتی در خصوص پذیرش رمز ارزها در ایران گفت: "تنها مشکل اصلی در کشور، نپذیرفتن تغییر است. ما در ایران نسبت به تغییرات مقاومت زیادی داریم. " او با اشاره به تحولات جهانی در این زمینه، افزود: "بازار رمز ارزها با توجه به حجم و رشد روزافزون خود، آیندهای روشن دارد و باید با تعامل سازنده میان حاکمیت و کاربران، قوانین این حوزه بهطور رسمی و معتبر تصویب شود. " به گفنسل زد و رمز ارز؛ چرا نهادهای دولتی برای آنها جذاب نیستند؟
رنجبر در ادامه سخنان خود به تمایل نسل زد به رمز ارزها اشاره کرد و گفت: "نسل زد، که نسل دیجیتالی است، تمام فرآیندهای دیجیتال را میپذیرد و با توجه به نیازهای جدید، تمایل دارد از رمز ارزها استفاده کند. " وی ادامه داد: "این نسل اعتماد زیادی به نهادهای دولتی ندارد و به همین دلیل به دنبال گزینههایی مانند رمز ارزها است که خودمختاری بیشتری به آنها میدهد. " رنجبر همچنین تأکید کرد که رمز ارزها به مردم این امکان را میدهند که بدون نیاز به نهادهای دولتی، به تراکنشهای مالی پرداخته و از آن بهرهبرداری کنند.ته رنجبر، این تغییرات نه تنها برای آینده اقتصادی کشور مفید است، بلکه میتواند به توسعه مارکت داخلی نیز کمک کند.چرا بانک مرکزی در برابر رمز ارزها مقاومت میکند؟
رنجبر در بخش دیگری از سخنان خود به دلایل مقاومت بانک مرکزی در برابر پذیرش رمز ارزها پرداخت و بیان کرد: "بانک مرکزی وقتی میبیند که با حاکمیت ریال چه اختیاراتی دارد، طبیعتاً در برابر رمز ارزها مقاومت میکند. در حالی که اگر تغییرات لازم پذیرفته شوند، هم برای آینده کشور و هم برای آینده مارکت در ایران مفید خواهند بود. " او به نمونههای جهانی نیز اشاره کرد و گفت: "ترامپ در ساچرا بانک مرکزی در برابر رمز ارزها مقاومت میکند؟
رنجبر در بخش دیگری از سخنان خود به دلایل مقاومت بانک مرکزی در برابر پذیرش رمز ارزها پرداخت و بیان کرد: "بانک مرکزی وقتی میبیند که با حاکمیت ریال چه اختیاراتی دارد، طبیعتاً در برابر رمز ارزها مقاومت میکند. در حالی که اگر تغییرات لازم پذیرفته شوند، هم برای آینده کشور و هم برای آینده مارکت در ایران مفید خواهند بود. " او به نمونههای جهانی نیز اشاره کرد و گفت: "ترامپ در سال ۲۰۱۸ رمز ارزها را نپذیرفت، اما حالا این پدیده را پذیرفته است. این نشان میدهد که پذیرش تغییرات دیجیتال، نهایتاً راهی است که باید پیموده شود. "ل ۲۰۱۸ رمز ارزها را نپذیرفت، اما حالا این پدیده را پذیرفته است. این نشان میدهد که پذیرش تغییرات دیجیتال، نهایتاً راهی است که باید پیموده شود. "
;