دلار عقب نشست

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، تزریق صدها میلیارد دلار نقدینگی به اشکال مختلف هنوز نتوانسته است نیازهای بازارهای مالی را به طور کامل برطرف کند و نگرانی از طولانی تر شدن احیای رشد اقتصادی آمریکا باعث کاهش انگیزه معامله گران به نگهداری دلار شده است. هنوز شاخص های کلان اقتصادی زیادی بیانگر وضعیت بحرانی در آمریکا هستند و در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری نیز بر ابهام های پیش رو افزوده است چرا که جو بایدن- نامزد دموکرات ها دیدگاه متضادی با ترامپ در حوزه بسیاری از مسائل اقتصادی دارد و پیروزی وی و اجرای برخی از سیاست های وعده داده شده نظیر احیای نظام درمانی دوران ریاست جمهوری باراک اوباما می تواند باعث تغییرات زیادی در مخارج و شرایط بودجه ای دولت شود. بایدن هم چنین گفته است اگر پزشکان تعطیلی فعالیت های اقتصادی را برای کنترل کرونا توصیه کنند به حرف آن ها گوش خواهد داد.

کمیته بازار باز در بانک مرکزی آمریکا در واکنش به تحولات اخیر گفته است به برنامه خود برای تزریق نقدینگی به بازار ارز به ویژه در کوتاه مدت شدت خواهد بخشید. با این حال هنوز هیچ کدام از مقامات فدرال رزرو اشتیاقی از خود نسبت به کاهش بیشتر نرخ بهره نشان نداده اند و به نظر نمی رسد که دست کم در کوتاه مدت شاهد رسیدن نرخ بهره به سطح منفی در آمریکا مانند کشورهای حوزه منطقه یورو، سوئیس یا ژاپن باشیم.

هنوز مشخص نیست که سیاستمداران آمریکایی به مانند سران اروپایی بر سر اجرایی شدن حمایت های بیشتر به توافق برسند چرا که اختلاف نظر بین سران جمهوری خواه و دموکرات بر سر بسته حمایتی ادامه دارد و این بار استیون منوچین گفته است دموکرات ها با خیره سری از هر گونه مذاکره برای رسیدن به یک توافق معقول که به نفع شهروندان و مصرف کنندگان آمریکایی باشد، طفره می روند.

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه