دلار در بازار آزاد چه می شود؟ / شیب نزولی دلار در هفته های اخیر و پیش بینی روند حرکتی آن‎

تورم در ایران معمولا با شیب صعودی ادامه دار است ولی عرضه و تقاضا برخی مواقع تغییر میکند و شاهد کاهش دلار خواهیم بود. این روزها دلار متاثر از خبرها و شایعات سیاسی و اقتصادی  در کانال ۵۰ و ۵۱ هزار دلار قرارگرفته است. به علاوه به منظور تامین نقدینگی خریدارن طرح پیش فروش خودرو، سرمایه گذاران اقدام به فروش دلار و طلا حتی سهام میکنند، لذا روزهای بی رمقی را برای این ارز داشتیم. شایعات مربوط به سفر پادشاه عمان به ایران و اینکه وی حامل پیام آمریکا در خصوص برجام است نیز فعلا خریداران دلار را دست به عصا کرده است.

 

از دید نموداری پیش بینی ما از دلار این است که این ارز در یک الگوی دیامتریک چندین ساله است و همانطور که قبلا هم تحلیل کردیم شاخه (E) تمام شده و این اصلاح ها و نوسانات فرسایشی به منظور تکمیل شاخه (F) خواهد بود. (F) می تواند به صورت یک مثلث یا کارکشن و ترکیبی شکل گیرد که الگوی محتمل را با توجه به انتظار اصلاح فرسایشی و زمانی ، و نه قیمتی مثلث در نظر گرفتیم.

انتظار داریم دلار چند ماه آتی نوسانی باشد و در حالت عادی حوالی ۴۶ هزار تومان کف قیمت باشد.  در صورت اخبار مثبت و سیگنال های قوی توافق برجام محدوده ۳۷ هزار تومان را به عنوان پایان شاخه (F) ببیند و برگشت و روند صعودی را شروع کند.

 

اخباری نظیر سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد دلاری روسیه در ایران و تقویت روابط این دو کشور تحریم‌شده دوباره مطرح شده است. مشخص‌شدن جزئیات سفر هیثم بن‌طارق پادشاه عمان به تهران، صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی در خصوص آزادسازی منابع بلوکه‌شده ایران و پایان پیش‌فروش خودرو همه بازار ارز را متاثر میکنند و باید دید دولت در چه جهتی برای کنترل بازار ارز در تلاش خواهد بود.

 
 

5

;
دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه