متغیرهای دیگر رشد اسکناس آمریکایی
گروهی از فعالان باور داشتند، افزایش قیمت دلار در روز چهارم هفته ارتباطی با اتفاقات سیاسی نداشت. از نگاه آنها طبیعی بود که معاملهگران فنی در مرز ۲۴ هزار تومانی خریدهای خود را بالاتر ببرند، چرا که میدانستند از دست دادن این مرز میتواند منجر به ضرر بیشتر مالداران دلار شود. تحلیلگران فنی بارها عنوان کردهاند محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومانی در بازار ارز از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورتی که دلار این سطح را از دست بدهد، با کاهش شدید قیمت مواجه خواهد شد. به نظر میرسد همین موضوع موجب شد که خریداران پیش از رسیدن دلار به محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومانی، در همان کانال ۲۴ هزار تومانی وارد بازار شوند.
عده دیگری از فعالان باور داشتند افزایش تقاضای حوالهای زمینهساز رشد قیمت دلار شد. روز سهشنبه نرخ حواله درهم تا سطح ۶ هزار و ۷۵۰ تومانی بالا رفت. با این سطح از حواله درهم ارزش دلار در بازار داخلی میتوانست تا محدوده ۲۴ هزار و ۷۰۰ تومانی نیز رشد کند. به گفته بازیگران فنی تا زمانی که درهم بالای محدوده ۶هزار و ۵۰۰ تومانی قرار دارد، احتمال افت معنادار قیمت دلار در بازار داخلی دشوار خواهد بود.
سکه پشت خط ۱۱ میلیون
روز سهشنبه، سکه امامی از مسیر نزولی خارج شد، ولی نتوانست از مرز ۱۱ میلیون تومانی عبور کند. در چهارمین روز هفته، فلز گرانبهای داخلی ۳۰ هزار تومان افزایش را به ثبت رساند و به بهای ۱۰ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان رسید. یکی از عواملی که موجب شد، رشد بهای سکه در بازار داخلی محدود شود، کاهش بهای اونس طلا در بازارهای جهانی بود. تا ساعت ۴ بعدازظهر روز سهشنبه، بهای طلای جهانی به زیر محدوده هزار و ۸۵۰دلار رفته بود و این مساله در انتظارات معاملهگران بازار داخلی، تاثیر کاهشی داشت.