به نظر میرسد، بازار ارز در پی یافتن نقطه تعادلی برای انجام نوسانات کمتر طی هفتههای آتی باشد. با این حال، این بازار چنان به روند اخبار حساس شده که بازگشت ثبات به آن کمی دشوار بهنظر میرسد. بازار در هفتهای که گذشت به خبرهای مربوط به انتخابات آمریکا، واکنشهای شدیدی نشان داد و با توجه به صحبتهای ترامپ، احتمال دارد که در هفتههای جاری نیز اخبار متناقض به بازار برسد.
در کنار این، نبرد نیروهای متضاد نیز آغاز شده است. گروهی اعتقاد دارند، بایدن به راحتی به برجام بازنخواهد گشت، در نتیجه نرخهای فعلی را کف قیمت دلار میدانند. این در حالی است که عده دیگری باور دارند، با تغییر وضعیت در کاخسفید و پایان فشار حداکثری، باید امیدوار به افت قیمتها بود. از نظر گروه دوم، رشد قیمت دلار از شهریور تا اواسط مهر ماه بیشتر حاصل جو روانی هراس از انتخاب دوباره ترامپ بود و کنار رفتن او، به تنهایی بخشی از افزایشیها را از بازار به بیرون خواهد راند. در این میان، عدهای هم باور دارند، بازار ارز از لحاظ عرضه ارز در وضعیت قوی قرار ندارد و همین عامل موجب شد که واکنش کاهشی دلار نسبت به پیروزی بایدن پایدار نباشد. از نظر آنها، ایران منابع ارزی زیادی در کشورهای دیگر دارد ولی به دلیل تحریمها دسترسی به آنها ندارد. ترک خوردن تحریمها میتواند دست سیاستگذار را برای مدیریت قیمت دلار بیشتر باز بگذارد.
نوسانات قیمت دلار در هفته گذشته به اندازهای زیاد شد که برخی معاملهگران ترجیح دادند دیگر اقدام به خرید و فروش نکنند و بیشتر تماشاچی اتفاقات بازار باشند. از نگاه آنها، تا وضعیت بازار خبری است، باید در خرید و فروش دلار احتیاط کرد. رفت و برگشتهای شدید قیمتی میتواند یکباره ضرر زیادی را برای معاملهگران ایجاد کند.